Jogi nyilatkozat

Impresszum:

http://eveszavar.hu/impresszum

 

Adatkezelési tájékoztató:

http://eveszavar.hu/adatkezelesi-tajekoztato

 

Az etkezesizavar.hu online portál hírfolyamában saját és más szerkesztőségek által készített hírek, cikkek, fordítások, interjúk és egyéb tartalmak jelennek meg.

Annak ellenére, hogy a hírforrások kiválasztása során az üzemeltető kiemelt figyelmet fordít az anyagok megbízható forrásaira, az egyes megjelenő adatok hitelességéért az etkezesizavar.hu online portál, illetve kiadója, a Webtoborzó Bt. nem vállal felelősséget.

Az etkezesizavar.hu online portál által közölt hírek, cikkek, fordítások, interjúk és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, ezáltal semminemű ajánlást nem tartalmaznak. Javasoljuk, hogy szükség esetén mindenképpen forduljon személyesen szakemberhez.

Az etkezesizavar.hu portálon megjelenő saját, illetve a más médiumok által készített – az oldal bármely részén megjelentett – írások, adatok minden esetben tájékoztató jellegűek.

Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.

Az etkezesizavar.hu online portál szerkesztősége.
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.