Általános szerzõdési feltételek

Általános szerződési feltételek partnerek számára - kattintson ide

 

 1. Az általános szerződési feltételek (továbbiakban: ÁSZF) alapfogalmai

 

 1. 1. A szolgáltató és adatai

 

Cégnév: Webtoborzó Bt.

Székhely: 1088 Budapest Rákóczi út 11.

Adószám: 25125667-2-42

Bank neve: Axa Bank

Bankszámlaszám: 17000019-15638216

Mail: kapcsolat@etkezesizavar.hu

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-88226/20152. Weboldal Szerződési Feltételek célja

 1. 1. Az ÁSZF közzététele

Az ÁSZF Felhasználó által történő elfogadása az etkezesizavar.hu és étkezésizavar.hu (továbbiakban: weboldal) szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Felhasználó a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást megrendel, vásárol, illetve regisztrál a weboldalra.

 

 1. 2. Az ÁSZF hatálya

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-et részben vagy egészben bármikor módosíthatja. Az ÁSZF és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. Az ÁSZF mindaddig hatályban marad, amíg a szolgáltató a weboldal szolgáltatást biztosítja.

 

3. A Weboldal-szolgáltatás

A Szolgáltató a Felhasználó részére az alábbi feltételek szerint nyújtja a weboldal szolgáltatást.

 1. 1. A Weboldal-szolgáltatás területi hatálya

A Szolgáltató által fenntartott kezelői felület az Internet sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. 


  3. 2. Árajánlatok

Valamennyi, az Étkezésizavar weboldalain megjelenített termékár esetében új termékről van szó (tehát nem használt, kiállítási darabokról, kirakati vagy hibás készülékekről, stb.), szolgáltatás esetén az alábbi meghatározás nem releváns. Valamennyi ár tartalmazza a törvény által aktuálisan előírt általános forgalmi adót (ÁFÁ-t). Ezek az árak mindig az etkezesizavar.hu tudomására hozott árakat mutatják. Technikai okokból az árak kiválasztása, feldolgozása és adatbázisba olvasása során fellépő késleltetések nem zárhatók ki. Az Étkezésizavar munkatársai igyekszünk az adatbázisbeli adatokat aktuálisan tartani, ezt azonban sem garantálni nem tudjuk, sem az adatok kivétel nélküli helyességéért nem tudunk felelősséget vállalni. Az Étkezésizavar weboldalain bemutatott árak ezért csupán támpontként kezelendők: ezek olyan várható árak, melyeket a felhasználónak az általa kiválasztott szolgáltatónál, forgalmazónál le kell ellenőriznie. Ha eközben félreértések adódnak, kérjük tájékoztasson bennünket a tényállásról a kapcsolat@etkezesizavar.hu e-mail címen, megadva az időpontot, az árakat, a szolgáltatót, forgalmazót, illetve az Ön elérhetőségét. Amennyiben hibát talál adatbázisunkban, kérjük értesítsen minket a kapcsolat@etkezesizavar.hu címen, és a hibát haladéktalanul javítjuk.

 

    3. 3. Szerződéses viszonyok és kötelességek

Az etkezesizavar.hu végfelhasználók számára csupán információkat bocsát ingyenesen rendelkezésre. A megjelenített termékek nem az etkezesizavar.hu ajánlatai. A weboldal használatán keresztül nem jön létre szerződéses viszony a végfelhasználó és az etkezesizavar.hu között a forgalmazók által kínált szolgáltatásokat, termékeket illetően. Az etkezesizavar.hu a megjelenített ajánlatokat a legnagyobb gondossággal gyűjti. A etkezesizavar.hu nem vállal garanciát vagy jótállást az árak, a szolgáltatás,- termékajánlatok leírása, vagy egyéb információk helyességéért, melyek az Étkezésizavar weboldalain leközlésre kerülnek. Az etkezesizavar.hu nem garantálja, hogy ezek az információk hibátlanok, és egyúttal felhívja a figyelmet, hogy a weboldalon megjelenített információk elírási hibákat tartalmazhatnak. Az itt rendelkezésre bocsátott információk rendszeres változásokon esnek át. Az etkezesizavar.hu különösen nem vállal jótállást arra, hogy a szolgáltatások, termékek az egyes forgalmazóknál a bemutatott feltételekkel megvásárolhatók. A weboldalon bemutatott weboldalak, webáruházak e tekintetben az ebből eredő követelések alól a etkezesizavar.hu -t felmentik. Az etkezesizavar.hu nem vállal garanciát weboldalai funkcionalitásáért és működőképességéért. Az etkezesizavar.hu fenntartja a jogot valamennyi weboldal, webáruház felvételére és azok eltávolítására a mindenkori szerződéses viszonyok keretei között.

 

4. A Weboldal Szerződés létrejötte és módosítása

 1. 1. Regisztráció

A szolgáltatás igénylése a regisztrációs adatlap kitöltésével veszi kezdetét. A szolgáltatót a Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért, felmerülő pluszköltségért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a Felhasználó a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely, nem a Szolgáltatónak
felróható okból hozzáférhetővé válik.

 

5. Adatvédelem, adatbiztonság

 1. 1. Adatvédelmi Nyilatkozat

A Weboldal internetes oldalai bármiféle adat megadása nélkül látogathatóak. Vannak azonban olyan szolgáltatások (személyes oldal használata, nyomtatványok, kedvencek eltárolása, hirdetések feladása,-kezelése, egyéb funkciók), amelyeknek teljes körű igénybevételéhez szükséges a látogatók bizonyos személyes/céges adatainak megadása.

 1. 2. Személyes adatok módosítása

Megadott személyes adatait a Felhasználó bejelentkezés után a Bejelentkezés / Profilom menüpont alatt bármikor megváltoztathatja. Felhasználó adatainak törlését a Kapcsolat oldalon megadott elektronikus levelezési címen kérheti.

 1. 3. A regisztráció törlése

A regisztráció törlését a regisztráló a "Kapcsolat" menüpont alatt található elektronikus levélcímen kérheti.

 

6. Biztonság és felelősség kizárása

 1. 1. Biztonság

Weboldal biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.

A Weboldalon való szolgáltatás igénylés feltételezi a Felhasználó részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

 1. 2. Felelősség kizárása

Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. A Felhasználót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

Az oldalon feltüntetett leírások, feljegyzések, megjegyzések, cikkek, egyéb adatok és képek csupán tájékoztató jellegűek. A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatok a valóságnak megfeleljenek. Az esetleges elírásokért, tévesen feltöltött adatokért, képekért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.

 

7. Szerzői jogok, jogviták, egyebek

 1. 1. Szerzői jogok

A weboldalon található összes adat, leírás, cikk, fordítás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldalak / aloldalak tekintetében a weboldalon található grafikai és technikai szerkezet ilyen formán történő felhasználása, funkcióinak megvalósítási módja,  a jogtulajdonos Webtoborzó Bt. hozzájárulása nélkül szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.

A weboldal főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak adott elem / elemek (pl. adatok, kép, leírás, cikk, fordítás, tájékoztató szöveg, egyéb adat) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a weboldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

 1. 2. Jogviták

Szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, Szerződő Felek a Szolgáltató székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

 1. 3. Egyebek

Munkatársaink mindent megtesznek, hogy a valóságnak megfelelő adatokat, leírásokat és egyéb adatokat helyezzenek el az oldalon. Egyes termékek, szolgáltatások esetében előfordulhat, hogy a képen látható, illetve a valós termékek, szolgáltatások eltérnek egymástól, melyért felelősséget nem tudunk vállalni. Fentiekre tekintettel kérjük minden tisztelt Felhasználóinkat, hogy szíveskedjenek kérdés esetén felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal a kapcsolat@etkezesizavar.hu elérhetőségen.

 

Etkezesizavar.hu

Étkezésizavar.hu
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.